Du är här

Ständig utveckling

Ständig utveckling

På Kiilto vill vi att kvalitet ska genomsyra allt vi gör. Golvavjämning är vår kärnverksamhet, och har varit det under drygt 30 år. Det betyder att hela vår organisation arbetar för att erbjuda dig som kund så bra produkter och tjänster som möjligt när det gäller golvavjämning. Egen utveckling i Örnsköldsvik och egen tillverkning i Hallstahammar säkerställer att produkterna håller den kvalitet som du och vi kräver. Men kvalitet handlar om så mycket mer än bara våra produkter. Vi har alltid värdesatt långsiktighet i det vi gör, i produktutveckling givetvis, men minst lika viktigt i väl fungerande relationer mellan oss och dig som kund.

 

Ett bra samarbete är bra både för dig och för oss.

 

Från ett proffs till ett annat

Vi vill ha direktkontakt med dig. Ett välbekant ansikte eller en röst som du känner väl skapar förtroende. Du vet vem du har att göra med och du vet att hos oss är beslutsvägarna korta, vilket gör att vi ger dig snabb och flexibel service. Genom en aktiv dialog med dig och andra kunder utvecklar vi ständigt vårt produktsortiment. Ambitionen är att skapa effektiva och lättarbetade produkter som underlättar ditt arbete. Din erfarenhet i kombination med vår expertis och utrustning är ett, som vi ser det, vinnande koncept. Vi vill vara din specialist när det gäller golvavjämning. Det handlar om golvavjämning av proffs för proffs.

Kunderna berättar

”Vill jag diskutera något ringer jag och får feedback, tips och råd. De ställer upp i vått och torrt – oavsett tid på dygnet. Dessutom förekommer de ofta problem genom att ringa och stämma av hur mycket material jag behöver, så att de kan se till att alltid ha produkterna hemma.”