Du är här

Lär känna oss

Lär känna oss

När du väljer att samarbeta med Kiilto väljer du en leverantör som tar totalansvar för både material och utförande. Vi kan leverera avjämning från 15 kilo till 38 ton – och vi sätter en ära i att leverera snabbt och säkert.

Vi utför entreprenader över hela landet. I huvudsak i egen regi, men även via våra certifierade golventreprenörer. Vill du hellre ansvara för läggningen själv, levererar vi avjämningsmassan med hjälp av moderna pumpbilar. Du kan självklart också välja ur marknadens bredaste program av säckade produkter. Vi hjälper dig gärna med rådgivning kring vilken av våra täta och bärvänliga säckar som passar bäst från fall till fall.

 

Vårt mål är att hitta de smartaste lösningarna för just dina behov. Det börjar med att vi får lära känna dig bättre. Kontakta oss gärna!

Kunderna berättar

”TM Snabbruk P har snabb torktid och är enklare att jobba med än spackel. Golvbruket lägger vi ut med spackelspadar och hyvlar fram fallet. Det är ett säkert arbetssätt.”

”Vi har en kontaktperson för alla frågor. Han känner ansvar för oss och det funkar bra.”

”Jag tycker det fungerar bra med TM Progress – och bra produkter har de också! Det är därför vi fortsätter anlita dem. De har bra support och de står för vad de säger. Har det varit några problem så har de löst det. Dessutom har de bra och snabba leveranser.”