Du är här

Här finns vi

Här finns vi

Vi finns nära dig – både geografiskt och mänskligt. Vi säljer våra produkter över hela Europa och har kontor från Örnsköldsvik i norr till Åhus i söder. I praktiken innebär det att vi kan leverera det du behöver dagen efter beställning. Hos oss får du blanda vilka säckade produkter du vill i samma leverans, utan extrakostnader. Det ska vara smidigt att ha med oss att göra. Det gäller även när du snabbt behöver ändra dina planer. Kontakta gärna någon av våra säljare redan i dag!

Kunderna berättar

Vi fick idéer från TM Progress på hur vi skulle tackla ljudproblematiken. Det gav oss trygghet att de har erfarenhet av detta sedan tidigare. Det uppskattas att våra leverantörer tar egna initiativ och ger nya synvinklar. Min inställning är att folk ska ha beröm när de förtjänar det och TM Progress får absolut vår rekommendation.

”Den personliga kontakten är väldigt viktig i alla processer. Jag har lång relation till både säljare och läggare hos TM Progress. Det är en stor fördel att det alltid är samma personer jag får prata med oavsett om det gäller produkter, tidsplaner eller annat. För mig är det en trygghet att vi vet var vi har varandra.”