Du är här

Ny VD på TM Progress

Johan Engwall har nyligen tillträtt som VD för TM Progress. Han ersätter Ove Sigvardsson som varit verksam som VD sedan 2012. Johan har varit anställd i bolaget sedan 2007, de senaste sex åren som försäljningschef och har en gedigen erfarenhet av byggbranschen och verksamheten.Läs mer

– Det känns roligt att i rollen som VD få fortsätta utveckla TM tillsammans med mina härliga och kompetenta arbetskamrater, säger han.

 

– Det händer mycket positivt i bolaget och jag ser fram emot att tillsammans med vår nya ägare Kiilto utveckla verksamheten ytterligare i jakten på nya marknadsandelar samt ytterligare stärka vår position som en ledande leverantör av golvavjämning. Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Ove för tiden på TM och önskar honom lycka till med framtida utmaningar!

 

Under de sex år som Ove Sigvardsson varit VD har bolaget präglats av en tydlig tillväxtagenda, utvecklad organisation och flera ägarförändringar.

 

– När jag tog mig an VD-rollen var uppgiften att skapa förutsättningar för uthållig tillväxt samt öka vår del av marknaden samtidigt som lönsamheten skulle förbättras. Det har varit fantastiskt att tillsammans med mina underbara arbetskamrater på TM, våra samarbetspartners och kunder, ha genomfört en fantastisk tillväxtresa med en mycket kraftig omsättningsökning och en väsentligt större marknadsandel som resultat. Detta samtidigt som lönsamheten höjts. Att dessutom haft förmånen att genomföra två säljprocesser, förvärva bolag samt medverka till omfattande investeringar i produktionen har varit extremt stimulerande och synnerligen lärorikt.

 

– Bolaget går nu in i en ny fas varför jag finner det lämpligt att lämna över ansvaret för bolagets drift och utveckling för att istället fokusera på nya utmaningar utanför TM.

 

– Det känns särskilt roligt att få hälsa Johan välkommen som VD. Hans genuina kunskap om bolagets styrkor, möjligheter samt personliga egenskaper kommer att komma väl till pass framöver och jag vill ta tillfället i akt önska Johan och övriga TM-familjen all lycka i framtiden!

 

För ytterligare information kontakta Johan Engwall på tel 070-345 53 45.