Du är här

Leveranskoordinator till vår fabrik i Hallstahammar

Vill du arbeta hos oss? TM Progress/Kiilto expanderar och behöver förstärkning av en leveranskoordinator till vår fabrik i Hallstahammar.

Välkommen med din ansökan omgående. För ytterligare information kontakta fabrikschef Kaj Kiiskelä på telefon 0220-105 10

 

ARBETSUPPGIFTER: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

-Orderhantering

-Boka frakter

-Övrig förekommande administration

-Packa ihop ordrar dvs praktiskt hantera lastning och lossning

-Provtagning och insamling av råvaru- och produktprover

 

KVALIFIKATIONER: Vi söker dig med gymnasieutbildning, mycket god administrativ datavana samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet av truckkörning.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER: Vi är ett litet team på TM i Hallsta, och därför är det viktigt att du har förmåga att både arbeta självständigt, se och känna ansvar för uppgifterna, samt kunna arbeta tätt ihop med andra. Som person bör du vara noggrann och analytiskt lagd. En god social kompetens är viktigt då du kommer arbeta mot både interna och externa kunder, medarbetare och leverantörer.

 

ANSÖKAN: Välkommen att registrera din ansökan här senast den 26 juni. Urval sker löpande.

 

ÖVRIGT: Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Tillträde så snart det går.

Heltid/provanställning som efter 6 mån övergår till tillsvidareanställning.

 

HAR DU FRÅGOR? Välkommen att kontakta:

Kaj Kiiskilä fabrikschef: 0220-105 10 eller 072-566 00 18

 

Vi hoppas du vill bli vårt senaste nyförvärv i vårt härliga TM-lag.

 

TM Progress utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för golvavjämning. Vårt huvudkontor ligger i Örnsköldsvik, tillverkningen sker i vår fabrik i Hallstahammar. Försäljning sker via våra försäljningskontor i hela Sverige. Vi omsätter cirka 280 MSEK. Läs mer på www.tmprogress.se. vi ägs av finska Kiilto som omsätter runt 2 miljarder och har 1000 anställda i 12 olika länder.