Du är här

Ledigt jobb: Säljsupport

Gillar du försäljning och siffror och är sugen på en ny utmaning? Är du dessutom serviceinriktad, noggrann och gillar högt tempo? Perfekt, vi behöver förstärkning vid vårt huvudkontor i Örnsköldsvik. Läs mer om tjänsten här

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att arbeta med säljsupport såsom kalkylering, offert- och orderhantering, allt i nära samarbete med våra säljare. Rollen innefattar även ekonomiska och administrativa uppgifter i försäljningens olika faser såsom fakturering, projektuppföljning och framtagning av relevant dokumentation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet från såväl försäljning som ekonomi. För att trivas i rollen på vår säljsupport krävs att du gillar försäljning och siffror, är serviceinriktad, noggrann och gillar att ha många bollar i luften. Du är van att arbeta i Officepaktetet och har god systemvana. Du tycker det är utmanande och roligt att ha daglig telefonkontakt med våra kollegor, entreprenörer och kunder runt om i landet. Du har god förmåga att kommunicera, är positiv och bra på att samarbeta.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan till info@tmprogress.se gärna innan 2018-11-28. Urval sker löpande.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Linn Nässén – Säljsupport tel 0660-29 95 43 eller
Helena Lundström – Försäljningskoordinator tel 0660-29 95 39