Du är här

Golvspacklare – Praktiskt proffs på golvavjämning sökes

Gillar Du idén att bidra till byggande? Presterar Du bäst i ett varierat jobb där du tydligt kan se resultatet av ditt arbete? TM Progress expanderar och söker därför förstärkning av ett praktiskt proffs på golvavjämning med utgångspunkt från Växjö eller Jönköping.

Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga uppgifter består i att utföra golvavjämningsentreprenader i nära samarbete med vår regionsansvarige säljare/projektledare och våra samarbetspartner. Entreprenaderna varierar i såväl storlek, komplexitet och geografisk placering vilket leder till varierande arbetsdagar både avseende arbetsuppgifter, omfattning och tid.

 

Kvalifikationer: Vi söker dig som kan arbeta både självständigt - se och känna ansvar för uppgifterna – men också kan och uppskattar nära samarbete med andra.

Du har god förmåga att uttrycka Dig på svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Tidigare erfarenheter från golvspackling är särskilt meriterande men även erfarenhet från golv-/byggbranschen liksom en positiv inställning och en vilja att lära.

 

Övrigt: Tjänsten har utgångspunt från Växjö eller Jönköping, är heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Ansökan: Välkommen med din ansökan till info@tmprogress.se

Urval sker löpande. Har Du frågor är du välkommen att kontakta vårt huvudkontor 0660-29 95 30