Du är här

Chaufför sökes

Vill du jobba som chaufför och leverera avjämningsmassa i moderna pumpbilar? Vår samarbetspartner Peter Roséns åkeri söker dig som har CE körkort och vill jobba i ett härligt team med stark sammanhållning. Pumpbilarna utgår från Västerås och levererar TM Progress produkter över hela Sverige. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka hur din arbetsvecka ska se ut. Läs mer och ansök här. Kontaktperson Johan Rosén 070-240 30 33

PLATSANNONS PETER ROSENS ÅKERI AB

Vi söker dig tjej eller kille som chaufför till våra pumpbilar. Du kommer att transportera avjämningsmassa runt hela landet. Vi utgår ifrån våra lokaler som ligger på Tunbytorp Industriområde i Västerås. Bilarna lastas med avjämningsmassa i pulverform på TM Progress fabrik i Hallstahammar. Vanligtvis startar du dagen på ”garaget” vid 6:00 för transport till en byggarbetsplats runt Mälardalen. Eller så åker du och lastar för att sedan åka på en resa med övernattning, en eller flera nätter.

 

Du kommer inte att ha ett fast schema, det varierar från vecka till vecka. Det finns stora möjligheter att påverka hur arbetsveckan ska se ut. Du har även stora valmöjligheter gällande arbetskläder och personlig utrustning.

 

Önskade kvalifikationer och meriter:

 

KRAV:

-CE Körkort

-Ha god vana av Bil och Släp körning

-YKB

-Digitalt färdskrivarkort

 

ÖNSKEMÅL:

-Tekniskt intresse

-Ser möjligheter och lösningar

-Positiv

-Social

 

Detta är ett tillfälle att jobba åt ett företag som alltid värnat om de anställda och har en familjär stämmning. Peter Roséns Åkeri har ordnad ekonomi och en stark ägare som satsar framåt.

 

Kontakta Johan Rosén för ytterligare information, tel 070-240 30 33

Mejla din ansökan till johan@rosensakeri.com

 

Välkommen med din ansökan!