Du är här

Är du vår nya medarbetare?

TM Progress är inne i en expansiv fas och behöver anställa en ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Örnsköldsvik. I vår vardag är det högt tempo och medarbetare med mycket engagemang och energi. Vill du bli en del av vårt team? Läs mer här. Ansök senast 2018-10-30. 

Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande redovisning och administration såsom hantering av kund- och leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, avstämning av redovisningskonton samt huvudansvar för skötsel av kontor, telefonväxel och övrig administration.


Kvalifikationer: Det krävs att du har ett par års erfarenhet från att ha arbetat som ekonomiassistent och med administration. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen inom ekonomi. Du bör hantera Officepaketet på en god nivå samt ha bra systemvana. Du ska även hantera både svenska och engelska på en god nivå i både tal och skrift. För att trivas med rollen som ekonomiassistent krävs att du gillar redovisning och administration. Vidare bör du vara noggrann, flexibel och självständig. Du har en god förmåga att kommunicera, är positiv och bra på att samarbeta.


Ansökan: Välkommen med din ansökan till ekonomi@tmprogress.se senast 2018-10-31. Urval sker löpande.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Kristina Abrahamsson – ekonomichef: 0660-29 95 42