Du är här

Aktuellt

Johan Engwall har nyligen tillträtt som VD för TM Progress. Han ersätter Ove Sigvardsson som varit verksam som VD sedan 2012. Johan har varit anställd i bolaget sedan 2007, de senaste sex åren som försäljningschef och har en gedigen erfarenhet av byggbranschen och verksamheten.Läs mer

Gillar du försäljning och siffror och är sugen på en ny utmaning? Är du dessutom serviceinriktad, noggrann och gillar högt tempo? Perfekt, vi behöver förstärkning vid vårt huvudkontor i Örnsköldsvik. Läs mer om tjänsten här

TM Progress är inne i en expansiv fas och behöver anställa en ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Örnsköldsvik. I vår vardag är det högt tempo och medarbetare med mycket engagemang och energi. Vill du bli en del av vårt team? Läs mer här. Ansök senast 2018-10-30. 

Nyligen fick vi ännu ett kvitto på att TM Progress har marknadens bästa pumpbilar! Våra pumpbilar från Peter Roséns Åkeri vann ett prestigefyllt 1:a pris i Nordic Trophys ”Bästa Påbyggnad”. Tävlingen gick av stapeln vid Elmias mässa Lastbil 2018. Läs mer...

Vill du arbeta hos oss? Vi expanderar ytterligare och söker en laboratorieassistent till vår fabrik i Hallstahammar. Välkommen med din ansökan omgående. För ytterligare information kontakta Kaj Kiiskelä på telefon 0220-105 10

Det finska företaget Kiilto Oy, som ingår i koncernen Kiilto Family, har förvärvat samtliga aktier i TM Progress av investmentbolaget PEQ AB och TM Progress verkställande ledning.

Läs pressmeddelandet

TM Progress AB har antagit en ny Integritetspolicy med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR. Policyn omfattar alla behandlingar där personuppgifter hanteras och omfattar såväl strukturerad som ostrukturerad data. Nedan följer kommentarer som främst berör kunder, leverantörer och andra samarbetspartners. 

TM Progress har tecknat ett nytt avtal som löper på två år. Vi är oerhört stolta över förtroendet att få leverera golvavjämning till ett av Sveriges största byggbolag. - Att Peab väljer att förlänga sitt samarbeta med TM Progress ser vi som ett bevis på vår förmåga att leverera entreprenader med kvalitet, trygghet och engagemang. Vi ser med tillförsikt fram emot ytterligare en avtalsperiod med stark tillväxt, säger Johan Engwall, försäljningschef.

Med en allt större andel av marknaden för golvavjämning fortsätter vi att satsa och utvecklas. Samtidigt som vi slutför kapacitetshöjande investeringar vid vår fabrik i Hallstahammar förstärker vi med ytterligare kompetens inom produktkvalité och -utveckling. Thomas Flycht har mycket lång erfarenhet inom utvecklings- och förbättringsprojekt inom golvavjämningsmassor. Thomas kommer att leda arbetet vid TM Progress laboratorium i Hallstahammar, bl a med fokus på effektiv och kvalitétssäkrad produktion samt intern produkt- och användningsteknisk support. Vidare kommer Thomas, i dialog med våra kunder och entreprenörer, samverka med chefen för produktutveckling i arbetet med utvecklingen av nya produkter. Thomas har redan tillträtt tjänsten - vi hälsar honom varmt välkommen till vår framgångsrika organisation!

Efterfrågan på våra tjänster och produkter ökar stadigt och vi stärker därför vår försäljningsorganisation med en ny säljare i region Mellan. Oskar Flaming har mycket lång erfarenhet som golvläggare och kommer närmast från Västerås Expressgolv. Med sin gedigna kompetens kring golv och ett brett nätverk blir han en viktig kugge för TM Progress fortsatta tillväxt. Vi hälsar Oskar varmt välkommen! 

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott nytt år. Vi tackar för ett bra samarbete under det gångna året och ser med spänning fram emot 2018. Under mellandagarna har vi öppet som vanligt om än med något reducerad personalstyrka.

Som ett led i vår fortsatta expansion har vi anställt Kristina Abrahamsson. Hon har lång erfarenhet som CFO och ekonomichef vid bland annat Next Jet och Höga Kusten Flyg. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom kvalificerat ekonomi- och redovisningsarbete kommer hon att vara en viktig pusselbit för TM Progress tillväxtarbete framöver. Hon tillträder tjänsten som ekonomichef inom kort. Vår nuvarande ekonomichef Per Norberg kommer i samband med att Kristina tillträder framgent fokusera på utvecklingsprojekt inom främst kvalité och miljö. Vi hälsar Kristina varmt välkommen!

Nu utökar vi vårt team ytterligare och hälsar vår nye säljare Johan Lindhwall välkommen. Johan är en välkänd och omtyckt profil i branschen med ett gediget kunnande, både som golvläggare och projektledare. Han kommer tillsammans med vår befintlige säljare Jan Murray att stärka upp vår närvaro i region Väst. De senaste 15 åren har han drivit Frejo Entreprenad i Ulricehamn, en av TM Progress Certifierade entreprenörer.

 

 

TM Progress expanderar och söker en entreprenadekonom till vårt huvudkontor i Örnsköldsvik. Har du erfarenhet från såväl ekonomi som försäljning och vill jobba i en stimulerande miljö med högt engagemang? Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15. För ytterligare information kontakta Anna Olebjörk på tel 0660-29 95 34

Det är mycket stor efterfrågan på våra entreprenadtjänster och produkter. TM Progress är inne i en expansiv fas med leveransrekord, investeringar i form av utbyggnad av produktionsanläggningen, fler pumpbilar samt rekrytering av ytterligare medarbetare. 

Sidor