Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet
Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet

Aktuellt

TM Progress har tecknat ett nytt avtal som löper på två år. Vi är oerhört stolta över förtroendet att få leverera golvavjämning till ett av Sveriges största byggbolag. - Att Peab väljer att förlänga sitt samarbeta med TM Progress ser vi som ett bevis på vår förmåga att leverera entreprenader med kvalitet, trygghet och engagemang. Vi ser med tillförsikt fram emot ytterligare en avtalsperiod med stark tillväxt, säger Johan Engwall, försäljningschef.

Referensprojekt

TM Progress har fått förtroendet av NCC att avjämna 44 000 kvm på deras projekt Signalen invid Arenastaden, Stockholm. Vi levererar bla TM Express K och TM Snabbruk 100. . Byggnaden som är en nyproduktion kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM-SE Excellent. 

 

Teknisk support

Har du funderingar kring materialval, konstruktionslösning, torktider eller andra frågor om golv? Hos oss får du hjälp. Kontakta våra kunniga säljare för en lösning som är anpassad till just dina förutsättningar och krav. På vår hemsida finns även konstruktionslösningar att ladda ner.

Kunden berättar

""Det uppskattas att våra leverantörer tar egna initiativ och ger nya synvinklar. Min inställning är att folk ska ha beröm när de förtjänar det och TM Progress får absolut vår rekommendation.""

Jesse Halme, platschef Värends Entreprenad