Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet
Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet

Aktuellt

Nu är det nära, snart heter vi Kiilto AB! Under november månad genomförs fusionen mellan TM Progress och Kiilto och vårt nya bolagsnamn blir då Kiilto AB.  För dig som kund och samarbetspartner innebär det att vi fortsatt ser till att du får våra helhetslösningar för golvavjämning - med precis samma goda service och snabba leveranser som tidigare.Produkterna och tjänsterna kommer alltså att vara desamma och de marknadsförs under varumärket Kiilto Pro. Läs mer

Referensprojekt

TM Progress har fått förtroendet av NCC att avjämna 44 000 kvm på deras projekt Signalen invid Arenastaden, Stockholm. Vi levererar bla TM Express K och TM Snabbruk 100. . Byggnaden som är en nyproduktion kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM-SE Excellent. 

 

PLATSANNONSER

Vi växer! Till vårt nya bolag Kiilto AB behöver vi förstärka vårt redan kompetenta team med fler duktiga medarbetare. Vi söker nu en försäljningschef med ansvar för produktförsäljning inom bygg och industri samt två tekniska industrisäljare till region Norr respektive region Syd. Läs mer och ansök under respektive länk.

Försäljningschef

Teknisk industrisäljare Norr

Teknisk industrisäljare Syd

Kunden berättar

""Det uppskattas att våra leverantörer tar egna initiativ och ger nya synvinklar. Min inställning är att folk ska ha beröm när de förtjänar det och TM Progress får absolut vår rekommendation.""

Jesse Halme, platschef Värends Entreprenad