You are here

Snart blir vi Kiilto AB

Nu är det nära, snart heter vi Kiilto AB! Under november månad genomförs fusionen mellan TM Progress och Kiilto och vårt nya bolagsnamn blir då Kiilto AB.  För dig som kund och samarbetspartner innebär det att vi fortsatt ser till att du får våra helhetslösningar för golvavjämning - med precis samma goda service och snabba leveranser som tidigare.Produkterna och tjänsterna kommer alltså att vara desamma och de marknadsförs under varumärket Kiilto Pro. Läs mer

Kiilto AB startade sin svenska verksamhet 1987 och erbjuder idag ett mycket brett utbud inom bygg och industrilim. Bland annat våtrumssystem med toppresultat i branschtester, limlösningar för olika ytskikt samt kundanpassade limlösningar i flertalet varierade industrimiljöer.  

 

Vi kommer med andra ord att kunna erbjuda dig ett ännu bredare och starkare sortiment av produkter och tjänster. Men inte bara det! Genom att dra nytta av den samlade kompetensen i bolagen blir vi en ännu starkare samarbetspartner för att utveckla just dina affärer. Målsättningen är att vi blir bättre tillsammans! Välkommen att höra av dig så berättar vi mera.