Du är här

Aktuellt

Vi förstärker vårt lag med två nya medarbetare; Linn Nässén och Joakim Bergström. Linn stärker upp vårt team för entreprenadförsäljning i Örnsköldsvik och kommer främst att jobba med säljsupport. Joakim har en viktig roll som projektstöd och koordinator av våra entreprenader i Stockholm. Båda har gedigen erfarenhet inom respektive område. Linn kommer närmast från SEKAB och Joakim från Stockholms Golvutjämning, SGU. Vi hälsar dem varmt välkomna till oss på TM Progress. 

TM Progress investerar tillsammans med ledningen i Injogolv AB för fortsatt tillväxt och stärkt erbjudande till entreprenörer och övriga kunder i Stockholmsregionen. TM Progress AB (”TM”)  har förvärvat majoriteten i Injogolv AB (”Injo”) från Dan Eriksson och Anders Bergkvist. Dan och Anders behåller en ägarandel i Injo och kommer att jobba vidare i bolaget precis som tidigare. Läs mer...

TM Progress expanderar och söker förstärkning till Säljsupport vid vårt huvudkontor i Örnsköldsvik. Vi söker dig som gillar försäljning, siffror och service. Kontakta gärna vår försäljningschef Johan Engwall för ytterligare information, tel 0660-29 95 30

Läs mer här

Under augusti ansluter TM Progress till byggbranschens retursystem för lastpallar. Retursystem Byggpall har tagits fram gemensamt av materialproducenter, byggvaruhandeln och byggföretagen för att skapa möjligheter till en billigare, enklare och miljömässigt bättre pallhantering i alla led.  

PEQ Invest II AB (”PEQ”) har förvärvat majoriteten i TM Progress AB (”Bolaget”) från Eva Ericson. Målet är att tillsammans med ledningen arbeta för fortsatt expansion både i Sverige och internationellt. Samarbetet ger TM Progress ökade finansiella och operationella resurser att fortsätta utveckla sitt erbjudande och därigenom skapa ökad kundnytta.

En allt större efterfrågan på leveranser med pumpbil kräver utökad kapacitet. Sedan början av 90-talet har TM Progress haft ett starkt samarbete med Roséns åkeri och som ett led i en gemensam satsning investerar åkeriet i ännu en pumpbil. Det händer mycket på TM Progress just nu och med en utökad  pumpbilsflotta står vi rustade att klara de växande volymerna, säger åkeriets ägare Peter Rosén.  

Vi är stolta över att tillhöra den begränsade skara av företag som bibehållet högsta kreditvärdighet i minst 15 år.  Av Sveriges 467 470 aktiebolag är TM Progress ett av 877 företag. Guldnivån är ett kvitto på att vi arbetar långsiktig och är en trygg samarbetspartner för våra kunder, leverantörer och andra intressenter. 

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. I år skänker vi en julgåva till Icebreakers, hockeyproffsens stiftelse för sjuka och handikappade barn. Läs mer om deras verksamhet på www.icebreakers.se

Vilka förutsättningar krävs för att avjämna på golvspånskiva? Hur gör man en golvuppbyggnad med EPS-cement och avjämningsmassa?  Nu har vi uppdaterat våra konstruktionslösningar. Under fliken Konstruktioner hittar du tydliga och detaljerade instruktioner för olika golvkonstruktioner. 

Ibland kan det vara svårt att bedöma behovet av avjämning. Vilken produkt och konstruktion är mest lämplig för just dina golv? Alla våra säljare har stor erfarenhet av golvavjämning och kommer gärna ut på din arbetsplats för att titta på de faktiska förutsättningarna. Tillsammans med dig hittar vi den bästa lösningen då det gäller produktval och kostnadseffektivitet. Kontakta säljaren i din region för ett platsbesök.

Hoppas att sommaren varit skön och avkopplande. Snart är hösten här och med den många spännande projekt som behöver golvavjämning. Välkommen att kontakta någon av våra säljare för att få hjälp med att hitta den mest kostnadseffektiva och tekniskt bästa lösningen för dina golv.

Har du behov av avjämningsmassa under semesterperioden så har vi öppet precis som vanligt. Kontakta oss på tel 0660-29 95 30 eller beställ direkt från fabrik på tel 0220-105 10. Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!

Nu förstärker vi vår säljkår i Stockholms-regionen med Ove Carlsson. Han har lång erfarenhet från försäljning, bl.a. från EPS Cement och Kiilto. Närmast kommer han från en tjänst hos Bostik. Du når Ove på tel 072-226 02 46

Vi välkomnar Morgan Orb som nyligen tillträtt som fabrikschef i Hallstahammar. Han har en lång och gedigen erfarenhet som platschef och produktionsledare på ett flertal fabriker. Närmast kommer han från en tjänst som produktions- och platschef för Starka Betongelements fabrik i Arboga. Morgans erfarenheter och kompetens gör att han kommer att vara en viktig kugge i TM Progress fortsatta utveckling.

Vi välkomnar Peter Liljedahl som Tekniskt ansvarig hos oss.  Peter har lång erfarenhet från golvbranschen och har tidigare arbetat på bl a Weber, Schönox och Byggkeramikrådet. Senast kommer han från befattningen som teknikansvarig på Centro Kakel och Klinker. Med sin breda kompetens om golv kommer Peter att bli en stor tillgång för TM Progress. 

Sidor