Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet
Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet

Aktuellt

Som ett led i vår fortsatta expansion har vi anställt Kristina Abrahamsson. Hon har lång erfarenhet som CFO och ekonomichef vid bland annat Next Jet och Höga Kusten Flyg. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom kvalificerat ekonomi- och redovisningsarbete kommer hon att vara en viktig pusselbit för TM Progress tillväxtarbete framöver. Hon tillträder tjänsten som ekonomichef inom kort. Vår nuvarande ekonomichef Per Norberg kommer i samband med att Kristina tillträder framgent fokusera på utvecklingsprojekt inom främst kvalité och miljö. Vi hälsar Kristina varmt välkommen!

Referensprojekt

Linnéuniversitetet är ett stort projekt i Kalmar där TM Progress fått i uppdrag av Skanska att utföra golvavjämning på sammanlagt 65 000 kvm. Ytorna kommer att avjämnas med TM Express och på delar av golven lägger vi även dB-mattor från Aprobo. Projektet som helhet innefattar en nybyggnation av tre hus samt ett underliggande garage

Arbeta hos oss

TM Progress expanderar och söker en entreprenadekonom till vårt huvudkontor i Örnsköldsvik. Har du erfarenhet från såväl ekonomi som försäljning och vill jobba i en stimulerande miljö med högt engagemang? Välkommen med din ansökan senast 2017-10-15. För ytterligare information kontakta Anna Olebjörk på tel 0660-29 95 34.

Kunden berättar

""Det uppskattas att våra leverantörer tar egna initiativ och ger nya synvinklar. Min inställning är att folk ska ha beröm när de förtjänar det och TM Progress får absolut vår rekommendation.""

Jesse Halme, platschef Värends Entreprenad