Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet
Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet

Aktuellt

Som ett led i vår fortsatta expansion har vi anställt Kristina Abrahamsson. Hon har lång erfarenhet som CFO och ekonomichef vid bland annat Next Jet och Höga Kusten Flyg. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom kvalificerat ekonomi- och redovisningsarbete kommer hon att vara en viktig pusselbit för TM Progress tillväxtarbete framöver. Hon tillträder tjänsten som ekonomichef inom kort. Vår nuvarande ekonomichef Per Norberg kommer i samband med att Kristina tillträder framgent fokusera på utvecklingsprojekt inom främst kvalité och miljö. Vi hälsar Kristina varmt välkommen!

Referensprojekt

TM Progress har fått förtroendet av NCC att avjämna 44 000 kvm på deras projekt Signalen invid Arenastaden, Stockholm. Vi levererar bla TM Express K och TM Snabbruk 100. . Byggnaden som är en nyproduktion kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM-SE Excellent. 

 

Teknisk support

Har du funderingar kring materialval, konstruktionslösning, torktider eller andra frågor om golv? Hos oss får du hjälp. Kontakta våra kunniga säljare för en lösning som är anpassad till just dina förutsättningar och krav. På vår hemsida finns även konstruktionslösningar att ladda ner.

Kunden berättar

""Det uppskattas att våra leverantörer tar egna initiativ och ger nya synvinklar. Min inställning är att folk ska ha beröm när de förtjänar det och TM Progress får absolut vår rekommendation.""

Jesse Halme, platschef Värends Entreprenad