Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet
Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet

Aktuellt

Med en allt större andel av marknaden för golvavjämning fortsätter vi att satsa och utvecklas. Samtidigt som vi slutför kapacitetshöjande investeringar vid vår fabrik i Hallstahammar förstärker vi med ytterligare kompetens inom produktkvalité och -utveckling. Thomas Flycht har mycket lång erfarenhet inom utvecklings- och förbättringsprojekt inom golvavjämningsmassor. Thomas kommer att leda arbetet vid TM Progress laboratorium i Hallstahammar, bl a med fokus på effektiv och kvalitétssäkrad produktion samt intern produkt- och användningsteknisk support. Vidare kommer Thomas, i dialog med våra kunder och entreprenörer, samverka med chefen för produktutveckling i arbetet med utvecklingen av nya produkter. Thomas har redan tillträtt tjänsten - vi hälsar honom varmt välkommen till vår framgångsrika organisation!

Referensprojekt

TM Progress har fått förtroendet av NCC att avjämna 44 000 kvm på deras projekt Signalen invid Arenastaden, Stockholm. Vi levererar bla TM Express K och TM Snabbruk 100. . Byggnaden som är en nyproduktion kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM-SE Excellent. 

 

Teknisk support

Har du funderingar kring materialval, konstruktionslösning, torktider eller andra frågor om golv? Hos oss får du hjälp. Kontakta våra kunniga säljare för en lösning som är anpassad till just dina förutsättningar och krav. På vår hemsida finns även konstruktionslösningar att ladda ner.

Kunden berättar

""Det uppskattas att våra leverantörer tar egna initiativ och ger nya synvinklar. Min inställning är att folk ska ha beröm när de förtjänar det och TM Progress får absolut vår rekommendation.""

Jesse Halme, platschef Värends Entreprenad