Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet
Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet

Aktuellt

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott nytt år. Vi tackar för ett bra samarbete under det gångna året och ser med spänning fram emot 2018. Under mellandagarna har vi öppet som vanligt om än med något reducerad personalstyrka.

Referensprojekt

TM Progress har fått förtroendet av NCC att avjämna 44 000 kvm på deras projekt Signalen invid Arenastaden, Stockholm. Vi levererar bla TM Express K och TM Snabbruk 100. . Byggnaden som är en nyproduktion kommer att miljöcertifieras enligt BREEAM-SE Excellent. 

 

Teknisk support

Har du funderingar kring materialval, konstruktionslösning, torktider eller andra frågor om golv? Hos oss får du hjälp. Kontakta våra kunniga säljare för en lösning som är anpassad till just dina förutsättningar och krav. På vår hemsida finns även konstruktionslösningar att ladda ner.

Kunden berättar

""Det uppskattas att våra leverantörer tar egna initiativ och ger nya synvinklar. Min inställning är att folk ska ha beröm när de förtjänar det och TM Progress får absolut vår rekommendation.""

Jesse Halme, platschef Värends Entreprenad