Du är här

Hem

Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet
Trygghet hela vägen
En kontakt för perfekt resultat
Golvavjämning för proffs
Vårt enda fokus
Expertis och ansvar
Vårt recept på bästa kvalitet

Aktuellt

En allt större efterfrågan på leveranser med pumpbil kräver utökad kapacitet. Sedan början av 90-talet har TM Progress haft ett starkt samarbete med Roséns åkeri och som ett led i en gemensam satsning investerar åkeriet i ännu en pumpbil. Det händer mycket på TM Progress just nu och med en utökad  pumpbilsflotta står vi rustade att klara de växande volymerna, säger åkeriets ägare Peter Rosén.  

Referensprojekt

TM Progress har fått i uppdrag av Skanska att avjämna 42 000 kvm på Karolinska Institutets forsknings-laboratorium Biomedicum i Solna. Byggnaden kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad. Biomedicum kommer att bli ett av Europas största laboratorier där experimentell forskning från olika vetenskapliga discipliner samlas under ett tak. 

 

Om oss

Jörgen Svensson är vår nye säljare i Stockholmsregionen. Med en gedigen bakgrund inom golv och försäljning kommer han att stärka upp vårt säljteam ytterligare. Närmast kommer han från Weber där han arbetat i flera olika roller, bla som produkttekniker och säljare. Vi hälsar Jörgen varmt välkommen till TM Progress. Du når honom på tel 070-602 40 70.

Kunden berättar

""Duktiga entreprenörer du har! Humöret på topp och ett magiskt arbete" "

Jenny Andersson, produktionsingenjör Skanska Växjö